• Aktuelt

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  Vi holder ferie  i uge 29, 30 og 31.  I den periode er det ikke muligt at send e mails eller medicinbestillinger og vi svarer ikke på henvendelser der sendes som fax eller breve. Ved AKUT opstået sygdom der ikke kan vente til vi kommer tilbage fra ferie den 3. august 2015 henviser vi til følgende andre Continue Reading

  læs mere
 • Vaccinationer

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere
Eva Gjessing

Læge Eva Gjessing

Har haft klinikken siden januar 2007.

Er speciallæge i almen medicin fra 2000.

Er specielt interesseret i idrætsskader, børn, diabetes, Kol, og sundhed : psykisk, fysisk og socialt.

Medicinsk Embedseksamen Københavns Universitet 1991. Har haft  en række ansættelser på forskellige hospitalsafdelinger i København: (medicin, kirurgi, skadestue, psykiatri). -Sidste stilling før nedsættelse i almen praksis: kommunal børne-unge læge i Roskilde Kommune. -Privat er jeg gift og har 3 voksne børn. -Fritiden :familie, løb, vennner, kajak, crossfit, litteraturklub og kurser indenfor almen medicin.

Helene

Læge Helene Lund

Helene er en dygtig og sød læge som begyndte her i klinikken 1. september 2021.  Hun har sidst arbejdet som læge på urologisk afdeling på Roskilde sygehus. Under uddannelsen til læge har hun sideløbende haft arbejde i lægepraksis og i akut modtagelsen på Slagelse sygehus.  Helene blev læge i januar 2021 og vil gerne være speciallæge i almen medicin.

 
!cid_565a88c1-f77d-42ad-abc2-42127e1196a6@hosting Sascha

Sygeplejerske Sascha

Sascha er  meget dygtig, omhyggelig, sød og service minded. Hun har mange års erfaring som konsultationssygeplejerske og varetager en række ting i klinikken.  Hun tager blandt andet  blodprøver, laver lungefunktionstest, tager ekg, har en række forskellige konsultationer og passer telefonen.