• Aktuelt

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  Vi holder ferie  i uge 29, 30 og 31.  I den periode er det ikke muligt at send e mails eller medicinbestillinger og vi svarer ikke på henvendelser der sendes som fax eller breve. Ved AKUT opstået sygdom der ikke kan vente til vi kommer tilbage fra ferie den 3. august 2015 henviser vi til følgende andre Continue Reading

  læs mere
 • Vaccinationer

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere
prak 1Klinikken 1Ved behov for akut tid samme dag: Ring mellem kl. 8 og 9.Vi har åbent for tilgang af nye patienter. 

Klinikken blev akkrediteret uden nogen anmærkninger i maj 2018.

Vi har mulighed for at foretage nogle af vores konsultationer over video via appen: min læge.  Det kræver at du downloader denne app på din telefon.

 

 

Beliggenhed:

Skomagergade 15, 1. tv. der er en del af gågaden i Roskilde centrum.

Specielle interesser: børn, unge, idrætsskader, psykisk og fysisk sundhed, stress, forebyggende helbredsundersøgelser og sukkersyge. Der er læge telefontid mellem kl. 8-9 hvor man kan bestille en akut tid til samme dag. Vi har også meget  kort ventetid på almindelige  tider til vores patienter. Jeg prioriterer HØJT, at patienter der har brug for det, kan få en akut tid hvis man ringer om morgenen mellem kl. 8 og 9.  Har man et sygt barn skal der altid være mulighed for at det blive set af læge.

Læge Eva Gjessing: Har haft klinikken siden januar 2007 og er uddannet speciallæge i almen medicin.

Læge Helene Lund: Ny læge i klinikken fra 1.september 2021

 

Sygeplejerske Sascha Fich:

Vi har fået en ny dygtig,  sød og imødekommende sygeplejerske der hedder Sascha fra 1. september 2019. Sascha  har god erfaring fra forskellige hospitalsafdelinger, blandt andet fra infektionsmedicinsk afdeling, desuden fra privatpraktiserende børnelæge,  og fra almen praksis. Sascha har bred erfaring indenfor en række emner: infektionssygdomme, astma, KOL, sukkersyge, kostsamtaler, sårbehandling, vaccination, blodprøvetagning, lungefunktionsundersøgelser og  rygestop samtaler.